Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2015 - ZKOUŠKY, VÝCVIK

31.12.2015 21:00

1) JARNÍ VÝCVIKOVÝ POBYT MALÝ RATMÍROV (29.04.2015)

Cristie z Vidoule - OVVR (232 b.)

Jako každý rok vyrážíme s naší Aimee na jarní výcvikový pobyt do Malého Ratmírova. Tentokrát se k nám přidali i páníčkové od naší dcerunky Debbie (Cristie z Vidoule) a vzali sebou i jejich novou psí slečnu Áďu. S Aimee jsme se připravovaly na vyšší lovecké zkoušky, musím naší treperendu pochválit. Byla moc šikovná, hodně se toho zase naučila. Holky Debborka a Adrianka se během prodlouženého víkendu připravovali na zkoušku OVVR. Na závěr si obě holky zkoušku OVVR úspěšně složily. Debbie dokončila zkoušku se samými čtyřkami a díky věku se stala i vítězkou zkoušek. Adrianka byla taky velmi šikovná, zkoušky dokončila na krásných 214 bodíků. Pobyt se vydařil na jedničku, škoda, že nás potrápilo počasí.

Musím poděkovat páníčkům Debborky za tak výborné vedení. Zároveň velké díky patří organizátorům výcvikáče Ivče Maříkový (CHS Chlupaté štěstí) a výborným výcvikářům Kubovi Nollovi a Terezce Makové, kteří se našim čtyřnohým pejsanům tolik věnovali. A za rok doufám, že se opět sejdeme.

 

2) Bastien z Vidoule - složil zkoušku ZOP (08.05.2015)

Další skvělá zprávička přišla během dne. Bastien z Vidoule (Aimee Via Lattea x Ich. Átreus Flores Vitae) s paničkou složil další zkoušku sportovní kynologie a tj. ZOP (Základní ovladatelnost psa). No není ten náš kluk šikula? Jentak dál. Bastík je velký pracant ... tak věřím, že tomu bude i nadále.

Marcelko mooc děkuji....moc vám oběma fandím ;)

 

3) Jarní výcvikový pobyt Strmilov - Leština (17.05.2015)

OVVR: Candy z Vidoule 214 b., Cedrik z Vidoule 200 b.

Tento měsíc je plný prácovních povinností našich čtyřnohých kamarádů. Tentokrát jsme se vydaly s Aimee do Strmilova na výcvikáč, který pořádá Výcvik retrívrů v Praze. Já s Aimee jsme se připravovaly na vyšší lovecké zkoušky. Paničky Kačka a Dita připravovaly naše dvě štěňátka Cedrika a Candy na zkoušku OVVR. Jeli s námi i Monika a Petr od Cristie (Debbie), kde se již začali připravovat též na vyšší stupeň loveckých zkoušek. Atmosféra a počasí bylo výborné, no co víc si přát. Na závěr si naši prckové Candy a Bane šli zkusit svoje první zkoušky. Ty je se svými paničkami zvládli na jedničku. Candy to šlo o malinko lépe, měla krásný 214 bodíků. Cedrik (Bane) měl malinké rezervičky, ale zvládnul to na krásných 200 bodíků. Na to že se mu nechtělo zezačátku vůbec do hloubky a panička se musela jít koupat s ním :D tak to byl super úspěch. Je to takový náš manekýn :D v kruhu mu to půjde asi lépe. 

Moc děkuji našim přátelům / majitelům  štěňátek, že se pobytu zúčastnili. Bylo to fajn, snad to brzo zopakujeme ;)

 

4) Aimee Via Lattea - Klubové zkoušky vodní práce (13.06.2015)

Dneska jsme se s Aimee odhodlaly na naše první lovecké zkoušky. Přihlásila jsem ji na Klubové zkoušky vodní práce v Kařezu u Rokycan. Aimee mě mile překvapila a zkoušky došla v první ceně, měla samé 4 a jednu trojku z přinášení. Jsem na ní velmi pyšná. Je to zasloužená odměna po dvou letech tvrdé dřiny a velké trpělivosti při výcviku. 

Na zkoušky jsme vyrazily s mojí kamarádkou Jitkou a její parťačkou Leelou, ta mě do celé věci dotlačila. Byla velkou oporou a věřila nám. A měla jsem to štěstí, že jsme byly ve stejné skupince. Zkoušky byly ve velmi příjemné lokalitě. Musím pochválit organizátory a hlavně rozhodčí, byli všichni moc milí a moc fajn. Počasí nám taky vyšlo vcelku do pohody. Byl to moc příjemný den se super lidmi.

 

5) Aimee Via Lattea - PODZIMNÍ ZKOUŠKY DOLNÍ HABARTICE (12.09.2015)

Včera jsem strávila úžasný den na Klubových podzimních zkouškách v Dolních Habarticích. Sešla se tady fajn parta a zkoušková atmosféra byla taky super. Nevěřila jsem, že zkoušky vůbec dokončíme ... jelikož můj strach z vlečky byl oprávněný. První vlečku pernaté hodně pokazila, ale druhou vlečku srstnaté si opravila a vyšvihla na krásnou 4. Nakonec mě Aimee napínala do poslední disciplíny, kdy si mě patřičně vychutnala. Dala si načas s dohledávkou bažanta. Prostě se jí už nechtělo pracovat :( Každopádně jsme si spolu došly podzimní zkoušky ve třetí ceně (182 b.), za kterou jsem opravdu moc ráda. Všichni zúčastnění opravdu vědí co jsem si zažila ... :D tomuhle se říká "zkouškové štěstíčko". Moc děkuji všem co mi drželi palečky a hlavně úžasným a trpělivým rozhodčím. Aimee je šikulka, ale umí taky pěkně potrápit ...!!! 

 

6) Podzimní výcvikový pobyt Strmilov - Leština (18.10.2015)

Opět máme za sebou krásný prodloužený víkend s našimi hafíky. Dokonce se nad námi slitovalo i počasí, krom jednoho odpoledne, ale i to jsme nakonec přečkali. Tentokrát jsme pilně trénovali na vyšší lovecké zkoušky, kdy nám výcvikářka Hanka připravovala různá cvičení. Pejskové byli velmi šikovní, opět se tu sešla výborná parta lidí. Na závěr se konala soutěž Kolodějský borec. Tříčlenné týmy se postupně zúčastnily 4 disciplín dle úrovně pejsků. Tak tady máte malou ochutnávku z našeho výcvikového pobytu lupeace.rajce.idnes.cz/Strmilov_podzim_2015/Kvalita fotek nic moc ....ale slibuji příští rok bude nový foťáček.Děkuji naší skupince za fajn víkend a hlavně naší skvělé výcvikářce Hance H. a hlavně organizátorům Jindře H. & Evče P. Bylo to opět fajn.

 

7) Cristie z Vidoule - DEBBIE MÁ ZKOUŠKU OBEDIENCE (27.10.2015)

Další krásná zprávička se ke mně donesla. Naše Cristie z Vidoule "Debbča" (Ch Aimee Via Lattea x Ch Daily Rays Dream Maker) složila zkoušku obedience. Výsledek - velmi dobrý. Je to velká šikulka ... a máme dalšího pracanta v naší Vidoulácký rodině.

 

8) Cristie z Vidoule - Debborka složila canisterapeutickou zkoušku (08.11.2015)

Jsem na tu naší princeznu opravdu moc pyšná. V sobotu Cristie z Vidoule úspěšně zvládla canisterapeutickou zkoušku. Tato holčička se opravdu pomamila ... nikdy bych neřekla, že tenhle temperamentní ďáblík by mohl být ideální adept na canisterapii. Ale opak je pravdou ... Debborku od mala páníčci vedou správným směrem. Je to všestranná goldenka, která nezapře lovecké vlohy, ale i úžasnou povahu. 

 

9) Cristie z Vidoule - DEBBIE SLOŽILA ZKOUŠKU ZOP (23.11.2015)

Další úspěch naší Cristie z Vidoule (Debbie). O víkendu složila ZOP (Základní ovladatelnost psa) s krásným výsledkem 99 b / 100 b. Moc gratulujeme, je to moc šikovná holčina. V roce a půl má složené 4 zkoušky. V příštím roce jí čekají vyšší lovecké zkoušky, tak už se těšíme.

 

 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Tvorba www stránek zdarmaWebnode