Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2016 - ZKOUŠKY, VÝCVIK

31.12.2016 12:39

1) KZVP Kařez - Debbie (Cristie z Vidoule) - 01.08.2016

Jsem na tu naší Debborku (Cristie z Vidoule) velmi pyšná. V sobotu úspěšně zvládla Klubové zkoušky vodní práce v II. ceně. Vzhledem k tomu, že jsou to její první lovecké zkoušky, tak je to super úspěch. Tímto se Debbča stala lovecky upotřebitelnou fenou. Moc děkuji páníčkovi Petrovi za skvělé vedení. Mám velkou radost, jste šikulky. Jentak dál, máte mojí podporu. Debborka je nejen povahově úžasná, nádherná v exteriéru, ale především velká šikulka. Je všestranně zaměřená, věnuje se obedience, aktivně canisterapii a do toho zvládá lovecký výcvik.

2) Bastien složil zkoušku ZZO 1 - 19.09.2016

Mám velkou radost náš velký šikula Bastien z Vidoule složil náročnou zkoušku ZZO 1. Je to vyšší stupeň ve sportovní kynologii. Jelikož Bastík základní zkoušky jako je ZZO, ZOP a BH už má. Tak se s paničkou pustili do těchto. Společně vybojovali krásných 80 bodíků ze sta. Nejvíc ztratil bodů na jeho nej disciplíně tj. aport. No to tak bývá vždycky, co pejskům jde tak občas pokazí.

Ze zajímavosti jsem zjišťovala jaké ty disciplíny jsou:

1. Přivolání 2. Ovladatelnost 3. Polohy S,L, V 4. Odložení za pochodu 5. Štěkání 6. Aport 7. Skok vysoký 8. Skok šplhem (Áčko) 9. Kladina 10. Odložení

Moc děkuji paničce za super vedení, nemá to s Bastíkem jednoduché, ale přesto jim to spolu šlape ;)

 

3) PODZIMNÍ VÝCVIKOVÝ POBYT STRMILOV - 13.10.2016

I letos jsme si nenechali ujít prodloužený výcvikový pobyt s retrlívry. Vzali jsme Aimee a Darču a vyrazili na výlet do Strmilova. Aimee byla přihlášena na výcvik do pokročilých a malá Darja se jela socializovat. Tento víkend s námi jeli i Dita se svojí Candy a Rupríšci s celou jejich smečkou. Debborka se musela šetřit kvůli operované nožičce, ale aspoň malinko si zatrénovala. Candy s paničkou jely s hlavním cílem, a to pokořit pernatou zvěř. Nakonec k velkému úspěchu Candy v prvním dnu vzala a přinášela bažanta i kachnu. Měly jsme velkou radost, Candy je jinak moc šikovná, ale její paličatost je občas o nervy. Bylo to mooc prima , tak zase za rok ...

Účastníci: Aimee Via Lattea, Darja z Vidoule, Candy z Vidoule, Cristie z Vidoule

4) CANISTERAPIE

Já společně s Aimee jsme na konci roku rozjeli dva projektu v rámci canisterapie. Oslovila nás organizace Aksen - aktivní senior, že bychom mohly s nimi spolupracovat a podílet se na jejich programu. Je to pro nás velká zkušenost. S Aimee docházíme pravidelně do domova seniorů (Odlehčovací pečovatelské centrum Kamenická).

Další projekt je pravidelná canisterapie v malé jednotřídce v MŠ Ymca, kde nás oslovila paní ředitelka. Děti i rodiče toto spestření vítají.

A tím jsou moje kapacity, co se týká canisterapie, vyčerpané :)

 

 

 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Vytvořte si web zdarma!Webnode