Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2018 - ŠTĚŇATA

31.12.2018 13:00

09.03.2018 17:55 CONNIE ČEKÁ ŠTĚŇÁTKA¨

Donesla se k nám úžasná zpráva. Naše céčková holčička NELA (Connie z Vidoule) čeká svá první štěňátka. Štěňátka by se měla narodit přibližně v polovině dubna 2018. V tuto chvíli si můžete štěňátko rezervovat. V tomto případě kontaktujte majitele Nelinky nebo případně mě. Kontakt na majitele naleznete ZDE na jejich stránkách.   Bližší informace o tatínkovi štěňat "Metovi" najdete  ZDE
 

05.04.2018 10:54 CANDY ČEKÁ ŠTĚŇÁTKA

Máme velikou radost, březost Candy se potvrdila. Štěňátka by se měla narodit kolem 5. května, k odběru budou zkraje července.

Ačkoliv jsme hárání u Candy předpokládali až v březnu, tak si holka pospíšila. Candy 5. března jela za krásným pejskem do Polska. Krytí bylo přirozené a bezproblémové. Moc děkujeme Anně a Ewe Magaj za možnost krýt s tak úžasným psem, jako je Homer.

Bližší info o krycím pejskovi najdete zde: www.goldengaj.pl/

 

15.04.2018 22:22 CONNIE PORODILA ŠTĚŇÁTKA

O víkendu nastal den D. Nelinka v neděli porodila krásných 8 štěňátek v poměru 5 holčiček a 3 chlapečků. Porod byl bezproblémový a dokonce velmi rychlý. Jsem na Nelinku moc pyšná, zvládla to opravdu profesionálně. Je výborná maminka o všechny štěňátka se ukázkově stará. Už se na ně moc těším na zlaťunky. Všechna štěňátka jsou zadaná. 

Všechna štěňátka už mají své páníčky, v polovině června se rozjela do nových domovů. 

Přeji Vám hodně štěstí a zdraví, ať děláte majitelům jen a jen radost. 

 

04.05.2018 08:25 CANDY PORODILA ŠTĚŇÁTKA 

V pátek v brzkých hodinách přišel den D. Candy porodila přirozenou cestou krásných 7 štěňátek (4 holčičky a 3 chlapečky). Držte mamině i štěňátkům palečky, dalších 10 dnů může být pro ně rizikových. Porod byl přirozenou cestou, Candy je úžasná maminka. 

PROSÍM VŠECHNY ZÁJEMCE, KTEŘÍ MAJÍ U NÁS REZERVACI. MĚJTE STRPENÍ .... TENTO VÍKEND MÁM HODNĚ NÁROČNÝ. URČITĚ SE VŠEM OZVU BĚHEM PONDĚLKA. DĚKUJI MOC ZA POCHOPENÍ.

 

 

Štěňátka z vrhu E odešla začátkem července do nových úžasných rodin. Doufám, že se budou mít krásně a budou především zdravá, budou dělat hlavně radost.

 

VŠECHNA ŠTĚŇÁTKA JSOU ZADANÁ. JIŽ MAJÍ SVÉ PARÁDNÍ PÁNÍČKY. HODNĚ ŠTĚSTÍ DO ŽIVOTA. 
 

 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode