Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2018 - VÝSTAVY

31.12.2018 11:27

05.05.2018 11:27 - MVP Letňany

Dnes jsme absolvovali první výstavu v tomto roce. Aimee šla prvně do třídy veteránů a Darja do mezitřídy. Holky si vůbec nevedly špatně. Paní rozhodčí Frnčová byla velmi milá a naše holky se jí libily.

DARJA Z VIDOULE - mezitřída (výborná 2 res. CAC)

AIMEE VIA LATTEA - tř. veteránů (výborná 2)

Obě mají krásné posudky. 

 

13.05.2018 11:30 - KVR Humpolec DARJA res.CAC/CAC, Aimee V4/VD

Máme za sebou náročný i přesto úspěšný víkend na dvoudenní Klubové výstavě v Humpolci. Byly to dva příjemné dny, kdy jsme se setkali s přáteli. Velkou radost jsem měla, že dorazil i Darči tatínek Homerko s paničkou Annou Magaj! A jaké byly naše výsledky:
KVR 12.5. (Mr. Rune Fagerström - FIN)
Darja z Vidoule (Aimee Via Lattea x Kassander of Bridge Four) mezitřída - výborná 2 res. CAC
Aimee Via Lattea (Abby Caritin sen x Pinkerly Quiensabe) veteráni - výborná 4

KVR 13.5. (Mr. Andrej Stepinski - PL)

Darja z Vidoule (Aimee Via Lattea x Kassander of Bridge Four) mezitřída - výborná CAC
Aimee Via Lattea (Abby Caritin sen x Pinkerly Quiensabe) veteráni - velmi dobrá

Obě holky měly svoje prvenství, Darja si poprvé vyběhala titul CAC ve velké konkurenci nádherných fen. Tímto se stává čekatelem českého šampiona a zároveň čekatelem klubového šampiona kchls. Ale bohužel bábuška Aimee neměla svůj den a vyběhala si svoje první VéDéčko škoda, že to přišlo zrovna ve třídě veteránů. Hold nebyla ve své kůži a únava byla znát. Byla bez elánu, bez drivu ...nechtěla moc běhat. No nebyla to ta naše šoumenka, co jí znám. Každopádně na Darju jsem opravdu moc pyšná, podědila po mamince perfektní běh, ještě musíme doladit ten postoj ... ten nás obě nebaví .
Samozřejmě velké díky patří organizátorům výstavy a všem pomocníkům a hlavně rozhodčím. Byla zde opět výborná atmosféra vše prostě na jedničku!

 

26.05.2018 23:35 - KVR Chlumec nad Cidlinou DARJA - V, AIMEE - V2

Opět jsme si nenechali ujít klubovou výstavu, tentokrát v Chlumci nad Cidlinou. Holky jsem přihlásila obě, Aimee do tříd veteránů a Darju naposled do mezitřídy. Aimee si vyběhala krásné druhé místo a Darča tentokrát na bednu nedosáhla, dostala výbornou bez pořadí. Obě holky mají krásné posudky. 
 

25.08.2018 14:54 - MVP Mladá Boleslav DARJA - V

Na závěr léta jsem přihlásila naší Darju na mezinárodní výstavu. Jelikož měl tady posuzovat rozhodčí, který před několika lety posuzoval i naší Aimee a ta se mu velmi líbila. Tak jsem neváhala a hlásila. Darča je teď ve velmi pěkné kondici. Nakonec získala moc hezký posudek a známku výbornou. Skončily jsme z velké konkurence šestí, což jsem byla velmi spokojená. Rozhodčí byl velmi přísný a preferoval světlejší psy a vyšší typy. Darja po dlouhé době se nepředvedla dle mých představ , při běhu hopsala jak kamzík :( škoooda.  

DARJA Z VIDOULE - TŘ. OTEVŘENÁ - VÝBORNÁ 

 

01.09.2018 15:00 - Krajská výstava Horní Počernice

Na tuto výstavu jsem hlásila pouze z důvodu, že ji máme za rohem a bývá velmi pěkně organizovaná. Darja byla přihlášená do třídy otevřené, kde byla společně ještě s 2 dalšími fenami. Shodou okolností se jednalo o fenky mojí kamarádky (Bellu a Amy). Posuzovala nás velmi milá paní rozhodčí L. Frnčová. Jelikož Darja je v jejím typu, tak neváhala a dala nám první místečko V1 , Vítěze třídy a nakonec i Krajského vítěze. Na odpolední soutěže už jsem čekat nechtěli, tak vyrazili směr k domovu. Byla to moc prima výstava a všem začínajícím vystavovatelmů tyto výstavy na lokálních úrovních vřele doporučuji. Nejen, že dostanete i nějakou maličkost, ale kolikrát nějaké pěkné umístění a pěkný posudek začátečníky mile potěší.

DARJA Z VIDOULE - VÍTĚZ TŘÍDY, KRAJSKÝ VÍTĚZ  

 

 

 

 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode