Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2012 - archiv

31.12.2012 00:00

ŠTĚŇATA - VRH B

29.5.2012 - MÁME NAKRYTO s krásným a moc šikovným pejskem JCH, CH SK, FTCH CZ Átreus Flores Vitae "U" (Matýsek).

2.7.2012 - POTVRZENA BŘEZOST

5.8.2012 - MÁME ŠTĚŇÁTKO - JEDNOHO KLUČÍKA Jeho porodní váha činí 530 g. Bohužel nám Aimee nadělila pouze tohoto pejska a ještě ke všemu císařským řezem.

1. TÝDEN (Našemu štěňátku je už týden. Udělal velký pokrok, začínají se mu rozlepovat očička a zbarvovat pigment a kožíšek. Krásně papká a už váží téměř kilo. Zároveň jsme už rozmysleli jméno pro našeho pejska. Shodli jsme se na tomto jméně: BASTIEN Z VIDOULE)

2. TÝDEN (V neděli naše štěňátko oslavilo 14 dní. Je to pořádný kus pejska. Roste vyloženě před očima, není se čemu divit, maminku Aimee má celou pro sebe. Dělá velké pokroky, začíná skotačit, chodit a objevovat svět. Občas zaštěká, zakňourá nebo zavrčí :). Už byl na větším výletě na chatě, a celou cestu v autě prospinkal. Je to miláčeek celé rodiny. Barvička jeho kožíšku se začíná vybarvovat. V budoucnu bude krémový až světle zlatý)

5.TÝDEN (Dneska naše štěndo oslavilo krásných pět týdnů. Bastienek má krásnou mohutnou stavbu těla, pěkně modelovanou hlavičku a tmavý pigment. Začíná pěkně lumpačit, ale přesto je velmi učenlivý. Pejsek je zvyklý na běžný ruch domácnosti. Vzhledem k přesunům na chatu, si krásně zvyknul i na jízdu autem, kde v klidu spinká. Je zdravě zvídavé štěňátko, které si užívá štěněcí období plnými doušky. S naší Aimee začíná pořádně rošťačit, škoda jen že nemá žádného sourozence :(. Krásně baštíme kašičky, zvykáme si na granulky a občas si cucneme ještě od maminky. Více fotek ze života našeho malého Bastienka najdete zde: )

7.TÝDEN (Bastíkovi bude brzy 7 týdnů a bude se chystat do světa. V pondělí ho prohlédla paní veterinářka a musela mu píchnout očkování a čip. Ale byl velmi statečný, téměř nic necítil. Pejsek je již dvakrát odčervený, jednou naočkovaný a očipovaný. Bastík se má čile k světu, váží již 6 kg. Je to náš lední medvídek a miláček celé naší rodiny. Bude se nám s ním těžkou loučit. BASTÍK JIŽ MÁ VYBRANÉ SKVĚLÉ PÁNÍČKY. UŽ SE NA NĚJ MOC MOC TĚŠÍ)

Veškeré fotografie našeho Bastíka najdete zde:

VÝSTAVY:

5.2.2012 - MVP DUO CACIB BRNO - Aimee Via Lattea - třída otevřená V4 / 14 (L. Hennessy) , V /12 (G. Hennessy)

30.6.2012 - NVP KLATOVY - Aimee Via Lattea- třída otevřená V1, CAC, NÁRODNÍ VÍTĚZ (p.Václavík)

 

 

 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode