Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2015 - OSTATNÍ

31.12.2015 20:30

1) CÉČKA SLAVÍ 1. NAROZENINY (08.06.2015)

Dnes je tomu přesně rok, co se Aimee a Zanýskovi narodilo sedm úžasných štěňátek. Přeji našim Céčkům především zdravíčko, štěstíčko, lásku, úspěchy, úžasné páníčky a ať sejim hlavně daří. Majitelům moc děkuji za skvělou péči, kterou jm poskytují. Všechna štěňátka se mají úžasně, mají super páníčky. Děkujeme za všechny zprávičky a fotečky, které zasíláte. 

 
2) ÁČKA SLAVÍ 14-TÉ NAROZENINY (07.07.2015)
DNESKA NAŠE ÁČKA SLAVÍ 14. NAROZENINY. BOHUŽEL VĚTŠINA Z VRHU A UŽ SLAVÍ ZA DUHOVÝM MOSTEM. TAK ARGOUŠKOVI (MONTYMU), ARTURKOVI A AKIMKOVI PŘEJEME Z CELÉHO SRDÍČKA HLAVNĚ ZDRAVÍČKO, ŠTĚSTÍČKO, LÁSKU A TY NEJ PÁNÍČKY (VŠAK TY UŽ MAJÍ). MOC DĚKUJEME MAJITELŮM ZA TAK ÚŽASNOU PÉČI, KTEROU NAŠIM DĚDOUŠKŮM POSKYTUJETE. SNAD S NÁMI JEŠTĚ PÁR LET POBUDOU.   

 

3) SMUTNÁ ZPRÁVA DORAZILA Z MĚLNÍKA (29.08.2015)

V sobotu k nám dorazila velmi smutná zprávička. Bohužel za Duhový most odešel modrý klučík Argo z Vidoule "MONTY". Dožil se krásného a úctihodného věku a to 14-ti let a necelých dvou měsíců. Montýsku měj se tam nahoře moc krásně, pozdravuj všechny sourozence a maminku Belču. Děkuji majitelům za úžasný život, který u nich Argoušek měl, za skvělou péči, kterou mu poskytovali. Byl opravdový člen rodiny se vším všudy. 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode