Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2015 - VÝSTAVY

31.12.2015 20:41

1) Klubová a speciální výstava Humpolec - Aimee V3/V, Cedrik V (11.05.2015)

Tento rok jsem přihlásila naší madam po dlouhé pauze na dvoudenní Klubovou a speciální Výstavu retrívrů do Humpolce. Jako vždy byli pozvaní kvalitní a přredevším zahraniční rozhodčí. Aimee jsem přihlásila na oba dva dny do třídy otevřené. Nakonec se přidala i panička od našeho Cedrika z Vidoule. Byla to jeho druhá výstava, ale první ve třídě mladých. Byla jsem moc zvědavá, jak tento nádherný klučík dopadne. Nakonec mě posudek a umístění Cedrika (Bana) velmi potěšil a vypadá to, že má kluk velkou budoucnost. Ve třídě mladých si vybojoval krásné druhé místečko (z 9 pejsků) a to prý jen kvůli srsti. Ještě nemá pořádnou oháňku, každopádně předvedení se Kačce a Banovi moc povedlo. Aimee v sobotu byla velmi dobře naladěná. Předvedla se jak mohla a byla na krásném třetím místě. Vzhledem k její srsti si myslím, že je to krásný výsledek. Druhý den se vystavovala už jen Aimee, bohužel zlobila v postojích, tudíž si odnesla pouze známku výbornou, ale s moc krásným posudkem. Víkend se nám vydařil, potkali jsme hodně kamarádů a známých. I počasí nám vyšlo na jedničku. Jako doprovod Bana jela i jeho sestřička Candy z Vidoule. Měla jsem z ní radost, potřebuje se trošku otrkávat na takovýchto akcí. Ráda jsem ji viděla. Aspoň jsme udělaly pár společných fotek.

AIMEE VIA LATTEA    VÝBORNÁ 3 (9) / VÝBORNÁ (9)

CEDRIK Z VIDOULE    VÝBORNÁ 2 (9) / -

 

2) KVR Konopiště - Aimee V4, Bastien V3, Cristie VD (30.05.2015)

Tentokrát jsme vyrazili na Klubovou výstavu retrívrů na Konopišti. Výstava je vždy v krásném prostředí pod zámkem, bohužel nám tady nepřeje počasí. Na výstavu byla přihlášená Aimee, dcerka Cristie z Vidoule a syn Bastien z Vidoule. Cristie (Debbie) byla přihlášená do velmi početné třídy mladých, sešlo se tam celkem 20 velmi pěkných feneček. Paničce a Debborce se předvedení velmi povedlo. Ještě holky musejí potrénovat volný postoj, ten Debborce sedí mnohem víc. Na tom zapracujeme a příště tu výbornou máme jistou. Měla jsem bohužel přihlášeného Bastíka a Aimee do stejné třídy, tudíž se mi čas vystavování překrýval. Naštěstí jsem si domluvila výbornou handlerku Zuzku, aby mi Aimee předvedla ve třídě otevřený. Já jsem si dala nelehký úkol s Bastíkem :D Nastoupila jsem s velmi temperamentním, ale moc hezkým klučíkem. Do toho nám začalo pršet, to nám nejspíš i pomohlo, jelikož Bastík měl nehezky otevřenou srst. Bastien trošku zlobil v postojích, ale běh mu šel na jedničku. Vybojovali  jsme spolu výbornou a krásné třetí místečko. To jsem vůbec nečekala. Aimee šla do kruhu na posouzení se Zuzkou, kde získaly známku výbornou. Já si stihl s Aimee zaběhat o pořadí. Takže Ve velké konurenci krásných fen jsme si nakonec vyběhaly krásné čtvrté místo. Musím podotknout,  že Aimee není vůbec v srsti, tak jsem byla docela překvapená, že se umístila. Paní rozhodčí se Aimee velmi líbila v pohybu, dle mého názoru by se umístila na mnohem vyšší příčce, kdyby byla v kondici. Myslím , že výstava se povedla a naše výsledky byly velmi potěšující.

AIMEE VIA LATTEA - VÝBORNÁ 4 (12) - TŘÍDA OTEVŘENÁ

BASTIEN Z VIDOULE - VÝBORNÁ 3 (8) - TŘÍDA OTEVŘENÁ

CRISTIE Z VIDOULE - VELMI DOBRÁ (20) - TŘÍDA MLADÝCH

Moc děkuji našim majitelům štěňátek, že se zúčastnili. Byla to pro ně zkušenost a doufám, že i hezky strávený čas.

 

3) NVP Klatovy - Aimee V1 CAC, Cedrik V, Candy V (20.06.2015)

Jako každý rok jezdíme na Národní výstavu do Klatov. Letos byla na goldeny pozvaná uznávaná česká rozhodčí Alena Čečrdlová. Přihlásili se naše dvě štěňátka z vrhu C a nakonec jsem přihlásila i Aimee - jentak. Vůbec jsem si nedělala naděje, že by se Aimee mohla prosadit. Paní rozhodčí preferuje spíše světlé pejsky s výbornou prezentací. Aimee je zlatá, momentálně bez kvalitní srsti a ještě ke všemu kudrnatá :). Náš Cedrik byl nahlášen do třídy mladých. Dostal od paní rozhodčí velmi pěkný posudek, jen mu trošku uškodil vysoce nesený prut :(. Jinak je to moc hezký klučina. Do třídy mladých byla přihlášena i naše mladá slečna Candy. Ta si s paničkou odběhala první výstavu. Holky mají ještě co dohánět, ale potěšil mě krásný a nadějný posudek. Když vypilujeme vystavování, tak má holka velkou šanci. Po mamince zdědila hezký pohyb. A nakonec Aimee šla naposled do třídy otevřený. Požádala jsem Kačku, zda by si to s ní nešla zkusit. Už nám o nic nejde a na Aimee si může hezky natrénovat vystavování. A tak to šla nakonec zkusit. Musím uznat, že Aimee s ní vystavovala jak profík a nakonec si vyběhaly holky nádherné první místo V1 CAC. A tady jsou výsledky:

Cedrik z Vidoule - VÝBORNÁ (tř. mladých)

Candy z Vidoule - VÝBORNÁ (tř. mladých)

Aimee Via Lattea - VÝBORNÁ 1 CAC (tř. otevřená)

 

4) Aimee se stala oficiálně ČESKÝM ŠAMPIONEM KRÁSY (23.06.2015)

Huráá už je to tady. To že je Aimee krásná fenka, to už vím 5,5 roku. Ale teď to mám dokonce potvrzené černé na bílém. AIMEE VIA LATTEA (Abby Caritin sen x Pinkerly Quien Sabe) SE STALA ČESKOU ŠAMPIONKOU KRÁSY. Je to náš první šampion za těch 18 let co máme zlaté retrívry. S Belinkou a Arinkou se tento sen uskutečnit nemohl, přestože obě holky byly čekatelky, ale bohužel by nikdy nezvládly těžké lovecké zkoušky. Díky moc Aimee , tys to nakonec zvládla. 

 

5) NVP MLADÁ BOLESLAV - CEDRIK V1 CAJC, CANDY V (18.07.2015 )

TENTO VÍKEND JSME SE VYDALI NA NÁRODNÍ VÝSTAVU DO MLADÉ BOLESLAVI, KDE BYL PŘIHLÁŠEN CEDRIK A CANDY Z VIDOULE. AIMEE TENTOKRÁT MĚLA PRÁZDNINY A UŽÍVALA SI PARNÉHO DNE NA CHATĚ S PANIČKOU. NAŠE DVĚ ŠTĚŇÁTKA SOUTĚŽILA VE TŘÍDĚ MLADÝCH. A JAK TO V TOM ŠÍLENÉM VEDRU ZVLÁDLI? OD VÝBORNÉHO PANA ROZHODČÍHO PETRA STUDENÍKA DOSTALI TYTO ZNÁMKY - podotýkám, že pan rozhodčí je přísný a velmi pečlivý a hlavně nic nedá zadarmo. Jinak každému vysvětlí proč dostane pejsek takové hodnocení, proto si jeho posouzení velmi vážím:

CEDRIK Z VIDOULE - V1 CAJC (tř. mladých) - konkurence 12-ti pejsků / tím se stává čekatelem českého šampiona mladých

CANDY Z VIDOULE - velmi dobrá (tř. mladých) - velká konkurence 17-ti holčiček, Candy dostala krásný a nadějný posudek, jen ještě musí vyzrát a dospět

 

6) KVR Třeboň - Aimee V1 CAC, Cedrik V3, Candy V (22.08.2015)

Ještě před dovolenou jsem se s Aimee, Cedrikem a Candy zastavili na Klubové výstavě retrívrů v Třeboni. Bylo to ve velmi příjemném prostředí. Aimee se prezentovala ve třídě pracovní a Cedrik s Candy ve třídě mladých. Všechny goldeny posuzovala rakouská rozhodčí Hoger Susanne. A jak jsme dopadli??

Cedrik z Vidoule - výborná 3 (tř. mladých)

Candy z Vidoule - výborná (tř. mladých)

Aimee Via Lattea - výborná 1 CAC (tř. pracovní)

Děkuji za předvedení všechn našich hafíků především Kačce D. 

 

7) IDS Wroclaw - Aimee V1 CWC (26.09.2015)

V sobotu jsme se vydaly do Polska na Mezinárodní výstavu ve Wroclawi. S menšími komplikacemi jsme se zdárně dostavily na Olympijský stadion, kde jsme se usadily kousek od kruhu. Jelikož Aimee byla přihlášená do třídy pracovní a byla pouze jediná fenka. Aimee získala první místečko výborná 1 CWC. Tudíž se stala čekatelka polského šampiona krásy. Ještě nikdy se mi nestalo, že by jsme byly samotné v kruhu, je to divný pocit :(  

 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode