Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2016 - OSTATNÍ

31.12.2016 12:29

1) Smutná zpráva AKIM z Vidoule - 09.01.2016

Tento rok nezačal moc pozitivně. Za Duhový most nám odešel pejsek z vrhu A. Akim z Vidoule po krátké nemoci odešel v úctihodných 14,5 letech za svými sourozenci a maminkou Belčou. Moc děkkuji majitelům Akimka, že se o něj vzorně starali až do poslední chvíle. Budeš nám chybět kluku jeden.

R.I.P. AKIMKU

2) Další velmi smutná zpráva ARTUR z Vidoule - 13.04.2016

DOSTALA SE KE MNĚ DALŠÍ VELMI SMUTNÁ ZPRÁVIČKA Z ČERNOŠIC. POSLEDNÍ PEJSKEK Z VRHU A (ARTUR Z VIDOULE)  ODEŠEL ZA DUHOVÝ MOST V NECELÝCH 15-TI LETECH. MOC NÁS TO MRZÍ , BYL NEJSPÍŠ POSLEDNÍM ŠTĚŇÁTKEM Z VRHU A. ARTÍKU PODZRAVUJ TAM VŠECHNY NAŠE ÁČKA A MAMINKU BELČU. MAJITELŮM MOC DĚKUJI , ŽE SE O ARTURKA VZORNĚ STARALI A DÁVALI MU VEŠKEROU PÉČI A LÁSKU. MOC SI TOHO VÁŽÍME.

R.I.P. ARTÍKU

3) Hlídání Nelinky (Connie z Vidoule) - 01.07.2016

Na týden jsem měla na hlídání naší Céčkovou holčičku Nelču (Connie z Vidoule) z Domažlic. Měla s námi velmi pestrý týden. O víkendu jsem ji vzala k nám na baráček. Šla jsem s ní nejdříve do Klánovického lesa, abych zjistila jak mě bude poslouchat, tentýž den se setkala se ségrou Candy. Druhý den jsme měli domluvené venčení / cvičení s bráchou Banem (Cedrik). Trochu jsem s ní začala trénovat aporty, nos a výstavní postoj. V pondělí s námi vyrazila na chalupu do Českého ráje. Setkala se tam se spousty zvířat od koní, býků až po drobnou drůbež u sousedů. Ve čtvrtek už s námi zůstala v Praze a denně jsme spolu chodiliy na velké procházky na Cibulka, na Skalku apod. Zvládla i párkrát jízdu tramvají, kterou viděla poprvé v životě. A aby toho nebylo málo, vzala jsem Nelinku k naší dvorní psí kadeřnici Zuzce, kde jsme ji nechali udělat profi sestřih na výstavu. Krásně nám díky tomu prokoukla. Je to holčička šikovná. Poslední den v sobotu se setkala s její sestřičkou Debbie (Cristie), která k nám přijela se podívat na štěňátka a ještě na menší střihání na výstavu. Pro Nelinku si páníčkové přijeli v neděli. Bylo to s ní moc fajn ... těšíme se na příští rok ;)

 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode