Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2016 - ŠTĚŇATA VRH "D"

31.12.2016 12:06

1) Aimee se chystá za ženichem - 31.03.2016

AIMEE ZAČALA HÁRAT. CHYSTÁME SE ZA ŽENICHEM DO POLSKA.UŽ MÁME ZA SEBOU VEŠKERÁ POTŘEBNÁ VYŠETŘENÍ A JEŠTĚ NÁS ČEKÁ ZJIŠTĚNÍ PROGESTERONU, ABY JSME VĚDĚLI SPRÁVNÝ DEN KRYTÍ.

DLOUHO JSEM ZVAŽOVALA, KTERÉHO PEJSKA VYBRAT. NAKONEC JSEM SE ROZHODLA PRO ZAHRANIČNÍ KRYTÍ. PEJSKA JSEM VYBÍRALA VELMI PEČLIVĚ, ABY SPLŇOVAL VEŠKERÉ MÉ PŘEDSTAVY. VELKÝ DŮRAZ JSEM KLADLA NA ZDRAVOTNÍ STRÁNKU A POVAHU. ZÁROVEŇ JSEM VYBÍRALA PRACOVNÍHO PEJSKA S HEZKÝM EXTERIÉREM V PODOBNÉM TYPU, JAKO JE AIMEE. TENTOKRÁT JSEM ZVOLILA TROŠKU SVĚTLEJŠÍHO PEJSKA (KRÉMOVÉ - AŽ SVĚTLE ZLATÉ BARVIČKY). JELIKOŽ TO MAJÍ BÝT POSLEDNÍ ŠTĚŇÁTKA OD NAŠÍ AIMEE, TAK NÁM DRŽTE PALEČKY.

KRYCÍ PEJSEK: HOMER (Ich. MultiCh. KASSANDER OF BRIDGE FOUR) - import Belgie (Rodokmen)

CHS GOLDEN GAJ

Foto: Anna & Ewa Magaj (CHS Golden Gaj)

2) Vítáme tě princezno - vrh D je na světě - 16.06.2016

Dne 16.6.2016 jsme na svět přivítali jednu statečnou psí slečnu, která vážila krásných 500 g. Je to takový náš malý "zázrak". Má se čile k světu a krásně prospívá. Aimee je vzorná maminka, nechce nechat prtě moc dlouho samotný a krásně se o něj stará. 

Držte nám palečky, ať to maminka i naše princezna ve zdraví zvládnou. 

Velké díky patří úžasné paní doktorce Libušce Štorkový a všem kamarádům, známým, kteří nám drželi palečky.

3) Máme tady další novinku přibyli nám 4 ovčáčci- 21.06.2016

Dne 16.6.2016 jsme přivítali na svět jednu goldení holčičku. Máme tady pokračování z porodní bedýnky. Shodou okolností se pár dnů po našem porodu hledala kojná fenka pro 9 německých ovčáků, kterým zemřela maminka. Nabídli jsme pomocnou ruku a ujali se 4 sirotků. Maminka Aimee je přijala za své a dala šanci ovčákům na život. Máme navíc 2 holčičky a 2 kluky, tak aspoň naše princezna bude mít kamarády. Měli jsme velký strach o dvě slabé holčičky, tak snad to zvládnou. Naštěstí holky začaly moc hezky papkata a nakonec i přibírat na váze. Držte nám palečky, ať to všichni statečně zvládnou.

Veškerá fotogalerie je zde

4) Němečtí ovčáci odjeli do své rodné CHS - 25.07.2016

Dneska odjela štěňátka německých ovčáků k paní chovatelce. Bude nám po vás moc smutno...už teď je tady nějaké podezřelé ticho ... tedy než se Darča probudí. Dostali jste prckové šanci žít, kterou jste využili. Ať se vám v životě daří a hlavně najděte ty správné páníky. Je to jiné plemeno než chováme, pro nás nová zkušenost ... tak snad jste dostali do života vše potřebné.

Nikdy nebudeme litovat, že jsme se vás ujali i přes riziko pro operovanou Aimee. Nakonec se skloubily 3 užitečné věci. Darča měla 6 týdnů super kámoše, Aimee pomohli od mléka a ovčáčci žijou.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Vytvořte si web zdarma!Webnode