Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2016 - VÝSTAVY

31.12.2016 12:46

1) Connie z Vidoule absolvovala 1. výstavu - 08.05.2016

Naše Nelinka (Connie z Vidoule) absolvovala úplně první výstavu. Byla to pro páníčky i Nelču nová zkušenost. Atmosféra výstav nemusí pro každého být. Na začátek nedopadla vůbec špatně, dostala od MVDr. Františka Šimka známku VD 1 v mezitřídě. Páníčkové nezoufejte, je to křest ohněm. Příště se přiblížíte na nějakou výstavu blíž k nám a já Vám Nelinku zkusím vystavit.

2) Cristie z Vidoule V1, VT, Oblastní vítěz - 04.06.2016

Zatímco se dneska všichni prohání na Klubové výstavě na Konopišti, tak my jsme trávili krásný den v Zámeckém parku v Kunraticích, kde se konala Oblastní výstava pejsků. Na tuto menší výstavu byla přihlášená naše Debborka (Cristie z Vidoule). Musím holčinu moc pochválit, po mamince zdědila profesionální vystavování. Šlo nám to spolu moc hezky, z kruhu jsme si odnesly hezký posudek od paní Smržové, V1 Vítěz třídy a zároveň Oblastní vítěz. Škoda, že na takto krásné výstavě byla tak malá účast GR. Děkuji Zuzce T. za sestřih a za milou společnost Monice a Petrovi Ruprichovým.    

Cristie z Vidoule - V1, Vítěz třídy, Oblastní vítěz (1) - mezitřída, Dana Smržová (CZ)

3) NVP Mladá Boleslav - 17.07.2016

Dneska jsme si užili nádherný den na Národní výstavě psů v Mladé Boleslavi. Naší chovatelskou stanici prezentovali 4 štěňátka z vrhu C. A takto jsme u milé paní rozhodčí dopadli:

Cedrik z Vidoule - výborná 4 / 7 (třída otevřená)

Candy z Vidoule - výborná 4 / 16 (třída otevřená)

Cristie z Vidoule  - výborná / 16 (třída otevřená)

Connie z Vidoule - velmi dobrá / 16 (třída otevřená)

Ze všech výsledků a posudků mám velkou radost. Candy nás všechny mile překvapila, hezky se od minulé M.Boleslavi dodělala. Cedrik nezklamal a umístil se. Cristie se nádherně s Petrem předvedla a moc jí to slušelo. Tímto splnila poslední podmínku chovné feny !! Connie udělala za ten týden semnou velký pokrok, krásně se předvedla a spolupracovala. Bohužel je stále ještě velmi drobná a musí nám dospět. Má krásnou kostru, úhlení, výraz a hlavně pohyb. V budoucnu nás ještě překvapí. Všem majitelům moc děkuji za účast, předvedení a milou společnost. A těším se na další setkání. 

Všechny fotky z výstavy najdete zde

4) Candy z Vidoule - V1, VT, Oblastní vítěz - 01.10.2016

V sobotu se konala v Praze Oblastní výstava psů v kempu Džbán. Setkali jsme se tady se spousty přátel od staffbulíků od Žofky, sheltie od Klary až po velmi početnou skupinku goldenů od Lucky J. Za nás byla přihlášena naše Candy z Vidoule. Vzali jsme sebou i naší nejmladší psí holčinu, jen tak kvůli socializaci. Bohužel nemohla být ještě přihlášená, nebylo ji ještě 4 měsíce. Darča byla úžasná, ničeho se nebála ... působila velmi sebevědomě a celou výstavu si užila. Přálo nám počasí, a tak jsme si s Ditou udělaly bezva den. Candy to moc slušelo, holka je už krásná a vyspělá fenka.

Candy z Vidoule - výborná 1, vítěz třídy, Oblastní vítěz (D. Smržová)

5) MVP Praha Letňany - Darja VN 1 - 31.10.2016

Darja měla premiéru na Mezinárodní výstavě psů v Letňanech. Musím ji pochválit , její vyrovnaná povaha zvládla rušnou výstavní halu na jedničku. Nakonec se Darja předvedla ve třídě štěňátek společně ještě s jednou moc hezkou zlatou holčičkou. K mému překvapení, po tom co u rozhodčího malinko zlobila, si vyběhala krásné první místečko ... známku velmi nadějnou 1. Pan rozhodčí byl profesionál a na pejsky byl velmi příjemný, víc takových. Pro tento rok je výstavní sezona vyčerpaná, uvidíme jak se nám bude dařit v příštím roce. Ale teď je na prvním místě výcvik základní poslušnosti ;) 

 

 

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Vytvořte si web zdarma!Webnode