Chovatelská stanice zlatých retrívrů

2018 - OSTATNÍ

31.12.2018 11:31

01.08.2018 11:31 - Letní čas - a nic nedělání

Po hektickém jaru, jsem usoudila, že si dáme s holkama pořádný relax (žádný přehnaný výcvik, žádné zkoušky, žádné výstavy).

Štěňátka z vrhu E odešla začátkem července do nových úžasných rodin. Doufám, že se budou mít krásně a budou především zdravá, budou dělat hlavně radost.

Naplánovali jsme si s přítelem a s holkami v první polovině července týdenní dovolenou na naší chaloupce v Českém ráji. Bylo nám moc fajn. I přes velká vedra jsme chodili každé ráno se vykoupat do místního rybníčku. Něco málo jsme natrénovali s dummy. Ale hlavně jsme si udělali moc příjemný výlet do Prachovských skal. Darja zde byla prvně a Aimee tady byla už po druhé. Obě holky byly moc hodné až mě překvapily. Aimee zvládla šplhání po skalách perfektně , byla úžasná .... seniorka se proměnila v mladici, ale především byla šťastná. Darča poslouchala na slovo, byla též skvělá ....víc takových výletů.

Léto je léto a v tuto chvíli až moc teplé. Brzko ráno projdeme jirenská pole a pak celý den už relaxujeme doma. Holkám je na zahradě moc fajn, mají vlastní bazének a taky kropení z hadice...takže si užíváme poklidných prázdnin.

Kontakt

Ing. Lenka Lupková & Alena Lupková

lenka.lupkova@seznam.cz

Jirny (Praha - východ)

+420 739 037 102

Vyhledávání

         

VŠECHNY FOTOGRAFIE NALEZNETE ZDE:

lupeace.rajce.idnes.cz/

Zde můžete shlédnout veškeré fotečky našich zlatých retrívrů včetně našich odchovů. 

- naše fenky Belisa, Arabela, Aimee a Darča

- odchovy (štěňátka a již dospělá)

- psí akce (výcvikové pobyty, výstavy, zkoušky, výlety atd.)

© 2010 Editace stránek: L. Lupková

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode